Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante

Am deschis o actiune in baza OG 5/2001 - pt recuperare de creante . Instanta s-a pronuntat in 26.05.2010 - cu drept de a formula actiune in anulare in termen de 10 zilede la comunicare catre parata - debitoare.Noi am primit Ordonanta Civila prin posta in data de 01.07.2010.Intrebarea mea este - trebuie sa primim sentinta pentru a putea face executarea ?Care sant demersurile care urmeaza acestei Ordonante ?
Cu stima - va multumesc.
Iuliana Pop
Cel mai recent răspuns: 01iuliana , utilizator 09:24, 12 August 2010
Buna ziua,
In cazul procedurii prevazute OG 5/2001, ordonanta trebuie investita cu formula executorie. Se poate investi daca au trecut 10 zile de la comunicare catre debitor. Acest lucuru puteti sa verificati la arhiva instantei sa vedeti daca au primit si cand a primit debitorul comunicarea.
Dupa ce investiti puteti sa va duceti la executor.

Succes,
Va multumesc foarte mult .
Iuliana Pop

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent somatie OANA GORAN OANA GORAN dragi colegi, am urmatoarea problema: am depus cerere de investire cu formula executorie a ordonantei prin care mi se admite somatia de plata..... mai ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare pneuros pneuros Am facut o somatie de plata care s-a admis , pe urma debitorul a formulat actiune in anulare care sa respins. Intrebarea este : dupa cum inteleg og 5/2001 ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite restante danadam danadam suntem o societate comerciala care am actionat in instanta in baza OG 5/2001 un client care are un debit restant inca din 2009. In data de 19.07.2010 ni s-a ... (vezi toată discuția)