avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am cumparat o masina si ma pacalit pot sal dau in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am cumparat o masina si ma pacalit pot sal dau in judecata?

acum 27 de zile am cumparat un logan de la cineva care il cumparase si el cu doua saptamani inainte sa mi-o vanda mi dar am fost acum cu ea in service si mi-a gasit mai multe defecte, :caseta directie sudata lonjeron lovit , nu a citit pe calculator in service injectia nimic iar in mers se opreste si se arde o siguranta , disc uzat la roata fata dr,daca la-s da in judecata as avea castig?, mentionez ca am facut act de vanzare-cumparare cuel iar acum am fisa din service cu defectele ce imi potpereclita siguranta mea si afamiliei mele pe drumurile publice. va multumesc
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 20:22, 13 August 2010
Nu aveti sanse de castig !
Trebuia inainte de a face actele sa faceti probe cu masina si chiar sa solicitati celui care v-a vandut-o sa faceti o verificare la un service !
Alta data , mai mare atentie !
Numai bine !
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
tutu12, utilizator
Ati putea invoca viciile ascunse ale bunului vindut. Este o problema de ordin tehnic ce s-ar putea dovedi in cursului unui proces printr-o expertiza judiciara. Daca aceste vicii s-ar fi putut observa la cumparare printr-o simpla constatare la unitate service, riscul se pare ca vi l-ati asumat nefacind aceasta.
dar am vorbit cu un avocat si a zis ca am castig de cauza , ma mintit? sa stiu daca mai cheltui bani?
de unde stiti TUTU 12 daca userul are sau nu castig de cauza, unde v-ati facut studilile de drept?
eu consider ca atunci cand nu te pricepi, ideal este sa stai cumintel in banca ta.

draga user, cumparator de logan viciat, desigur ca ai avea sanse de reusita atata timp cat exista garantia pt vicii ascunse. incearca sa vezi, eu cred ca reusesti.
da, aveti sanse intrucat e obligatia vanzatorului sa predea bunul in buna functionare.

Alte discuții în legătură

Ctr de vz cump andaalexandru andaalexandru am cumparat o masina ,am facut un ctr de vz cump cu pf respectiva .Contractul e cel tipizat de la biroul de copiat acte.Masina nu se poate inmatricula ,am ... (vezi toată discuția)
Auto second hand verificat în service înainte de achiziționare, probleme mari după doar 4 zile. cine e răspunzător, vânzătorul sau service-ul? csiszar13 csiszar13 Buna ziua, In data de 15.09.2017 am cumparat o masina second hand, acesta a fost verificata la un service autorizat skoda si acestia mi-au spus ca masina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! ce sanse de castig as avea daca intentez un proces ... emiliapem@yahoo.com emiliapem@yahoo.com Buna ziua ! Ce sanse de castig as avea daca intentez un proces ptr vicii ascunse ... in urma cu o saptamana am cumparat o masina a unei cunostinte comune... ... (vezi toată discuția)