acum 27 de zile am cumparat un logan de la cineva care il cumparase si el cu doua saptamani inainte sa mi-o vanda mi dar am fost acum cu ea in service si mi-a gasit mai multe defecte, :caseta directie sudata lonjeron lovit , nu a citit pe calculator in service injectia nimic iar in mers se opreste si se arde o siguranta , disc uzat la roata fata dr,daca la-s da in judecata as avea castig?, mentionez ca am facut act de vanzare-cumparare cuel iar acum am fisa din service cu defectele ce imi potpereclita siguranta mea si afamiliei mele pe drumurile publice. va multumesc
Buna seara,dna.Mierloiuione..
Parerea mea este ca vinzatorul s-a convins ( la service ) ca a luat "leapsa '" cu masina de aceea a scapat asa repede de ea.
Pacat ca dvs.ati cumparat-o .
Au dreptate dnele.av. trebuie sa-l dati in judecata.Imi pare rau ca aveti de suferit.
Ctr de vz cump
andaalexandru
am cumparat o masina ,am facut un ctr de vz cump cu pf respectiva .Contractul e cel tipizat de la biroul de copiat acte.Masina nu se poate inmatricula ,am ... (vezi toată discuția)
Teapa pe olx
gigiion2
Buna ziua , am cumpărat un telefon pe olx , a fost probat la achizitie si telefonul mergea , imediat dupa ce vânzătorul a plecat am aflat ca are defecte ... (vezi toată discuția)