avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preluare parti din firma de catre un partener strain
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preluare parti din firma de catre un partener strain

Salut,

As dorii sa stiu ce acte sunt necesare pentru ca un partener strain ( persoana juridica) sa cumpere parti din firma mea.

Multumesc,
Lucian
Cel mai recent răspuns: gecomi , utilizator 11:14, 2 Octombrie 2007
Daca partenerul este persoana fizica:

- hotarirea AGA a firmei din Romania
- copie pasaport
- declaratie asociat si declaratie cazier (legalizata la notarul din tara respectiva si cu apostila, daca nu exista tratat cu Romania care sa stipuleze altceva)

Daca este persoana juridica:

- hotarirea AGA a firmei din romania
- hotarirea AGA a firmei straine
- declaratie asociat si declaratie cazier (legalizata la notarul din tara respectiva si cu apostila, daca nu exista tratat cu Romania care sa stipuleze altceva)
- documentele de inregistrare ale firmei
- scrisoare de bonitate bancara

Declaratiile trebuiesc depuse in original si in traducere legalizata, iar actele firmei si bonitatea bancara in copie si in traducere legalizata

Cam atit. Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana juridica straina infiintare srl in romania annemona2000 annemona2000 Buna ziua, Va rog daca este posibil sa ma ajutati cu o serie de informatii. As dori sa stiu procedura de inffintare srl pt persoane juridice din ... (vezi toată discuția)
Asociat persoana juridica din belgia Titi_viteza Titi_viteza Pentru a evita o gramada de bataie de cap, cunoasteti cumva pe cineva care sa fi deschis un srl in Romania in care sa aiba un asociat persoana ... (vezi toată discuția)
Cesiune de parti sociale catre un asociat persoana juridica straina Cazacu Andra Cazacu Andra Buna ziua, As vrea sa stiu ce acte sunt necesare din partea persoanei juridice straina in vederea primirii partilor sociale, in urma cesiunii de la un ... (vezi toată discuția)