avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Restrictionare, Insulte si Abuz pe Net
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Restrictionare, Insulte si Abuz pe Net

..
Ultima modificare: Joi, 18 Decembrie 2008
OchiReci, utilizator
Cel mai recent răspuns: supika , utilizator 15:24, 23 Octombrie 2007
intrebare: jocul are si un nume? ma intereseaza ce scrie la "termeni si conditii".

unul dintre lucrurile importante care sunt scrise in termenii si conditiile de utilizare a unui site / joc online este si legislatia care este aplicabila litigiilor survenite ca urmare a utilizarii acelui joc.

in plus, as fi interesat sa stiu daca in timpul in care ai lucrat pentru jocul respectiv, ai tradus in ce "calitate"? ti se recunoaste cumva in sistemul de joc acea calitate?

alin popescu
Stupida situatie, sper ca nu ai folosit numele tau real in joc. #-o Internetul e inca o jungla, nu cred ca poti trage pe cineva la raspundere, nu vad cum ai putea dovedi ca nu ai fost tu cel care a vorbit urat.. Poate doar cu ip-ul computerului de la care s-a intrat. In fine, cei care ti-au facut asa ceva nu s-au respectat pe ei insisi, nu stiu sa joace sau sa piarda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demersuri aflare posesor ip mauricius mauricius as dori niste lamuriri: 1. sa zicem ca postezi un mesaj la o stire de presa online(decent) dar acid la adresa unui director de institutie. Nu se cere adresa ... (vezi toată discuția)
Cum se dovedesc infractiunile electronice (spam)? al3x4ndru al3x4ndru Bunaseara, Am citit pe internet ca in Romania SPAM (email-uri nesolicitate) constituie infractiune. Si eu primesc emailuri de genul acesta, si cred ca fiecare ... (vezi toată discuția)
Înșelat sau naiv? danut1975 danut1975 Bună seara. Am cumparat de pe internet un joc pentru Play Station care spre surprinderea mea se joacă numai online.Persoana care mi l-a vândut nu a spus ... (vezi toată discuția)