avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrarea contractelor de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrarea contractelor de munca

Cat este amenda pt. neinregistrarea contractului de munca inainte de inceperea activitatii salariatului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 13 August 2010
Neinregistrarea c.i.m. in termenul prevazut de art.1 din legea nr.130/1999 este sanctionata cu amenda de la 3000 lei la 6000 lei.

Netransmiterea registrului in forrma electronica la inspectoratul teritorial de munca in a carui raza teritoriala isi au sediul sau domiciliul, dupa caz, cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre primul salariat se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 lei la 5.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de incetare a cim shelley shelley daca decizia de incetare a CIM nu a fost inregistrata la ITM in termen de 5 zile, va fi anulata ? sau poate fi contestata ? la ce organ? multumesc. (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca tromar tromar Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ? (vezi toată discuția)
Neinregistrare contract in revisal lilianatatar lilianatatar Ce sanctiune primesc daca nu am inregistrat doua contracte in revisal si nu le-am transmis ? am o intarziere de trei zile si tocmai acum au venit in control de ... (vezi toată discuția)