Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane	    

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic	    

Dan Cozma 
	    	Consilier juridic

Dan Cozma 
	    	Consilier juridic	    

Instantlife 
	    	Utilizator

Instantlife 
	    	Utilizator	    

Dan Cozma 
	    	Consilier juridic

Dan Cozma 
	    	Consilier juridic	    

iudith2000	                   

Buna Ziua!Spuneti-mi va rog daca la incetarea unui contract de munca pe durata determinata se intocmeste decizie de desfacere sau acesta inceteaza de la ... (vezi toată discuția)
	                    iudith2000	                   

Buna Ziua!Spuneti-mi va rog daca la incetarea unui contract de munca pe durata determinata se intocmeste decizie de desfacere sau acesta inceteaza de la ... (vezi toată discuția)

lilianatatar	                   

Ce sanctiune primesc daca nu am inregistrat doua contracte in revisal si nu le-am transmis ? am o intarziere de trei zile si tocmai acum au venit in control de ... (vezi toată discuția)
	                    lilianatatar	                   

Ce sanctiune primesc daca nu am inregistrat doua contracte in revisal si nu le-am transmis ? am o intarziere de trei zile si tocmai acum au venit in control de ... (vezi toată discuția)

bgina	                   

am angajat un spalator auto in data de 17.11.2011  dar nu l-am  inregistrat in revisal  si in 19.11.2011 am avut control de la itm  ce poatr urma... ei au ... (vezi toată discuția)
	                    bgina	                   

am angajat un spalator auto in data de 17.11.2011  dar nu l-am  inregistrat in revisal  si in 19.11.2011 am avut control de la itm  ce poatr urma... ei au ... (vezi toată discuția)