Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare in munca

buna ziua. A-si dori sa intreb ce sanse am sa fiu incadrata in munca in domeniul sanatate administrativ ? am terminat facultate economica cu profil contabil si in unitatea noastra sunt foarte multe persoane incadrate ca si contabil (dar fara studii superioare ) si mie mi se spune ca nu am sanse deoarece posturile sunt blocate ,mentionez ca acum sunt incadrata ca si operator date ; si cum e posibil ca persoanele respective se beneficieze de salariu de contabil dar nu au studii, si mie sa mi se spuna ca nu se poate sa fiu incadrata pe aceasta functie ? multumesc .:stunned:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:19, 14 August 2010
Vazand masurile de austeritate ale guvenului cu privire la disponibilizarile care sau facut si se vor face in continuare in sistemul bugetar, cred ca aveti putine sanse de a va angaja! Faptul ca acum ocupati o functie de operator date ar trebui sa va multumeasca... restul comentariului este de prisos! S-a pastrat modelul "PCR" si acum!
1. Dvs ati vrea sa dea afara o contabila si sa-i luati postul?
2. Ar fi mai bine sa transforme postul dvs. intr-unul cu studii superioare si se rezolva mai usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea postului din studii medii in studii superioare adudu adudu buna ziua. va rog sa-mi rapundeti la urmatoarea intrebare: un salariat dintr-o institutiue bugetara, incadrat pe studii medii, poate fi trecut pe un post cu ... (vezi toată discuția)
Transformare post la institutie de stat larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Sunt contabil la o institutie de stat si am luat licenta in economie in acesta vara, drept urmare as dori transformarea postului in economist. ... (vezi toată discuția)
Trecere de la studii medii la studii superioare!? cunostinta cunostinta buna ziua! in contextul in care 2010 este un an de criza, va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza (care este cadrul legal), in momentul cand o persoana ... (vezi toată discuția)