buna ziua. A-si dori sa intreb ce sanse am sa fiu incadrata in munca in domeniul sanatate administrativ ? am terminat facultate economica cu profil contabil si in unitatea noastra sunt foarte multe persoane incadrate ca si contabil (dar fara studii superioare ) si mie mi se spune ca nu am sanse deoarece posturile sunt blocate ,mentionez ca acum sunt incadrata ca si operator date ; si cum e posibil ca persoanele respective se beneficieze de salariu de contabil dar nu au studii, si mie sa mi se spuna ca nu se poate sa fiu incadrata pe aceasta functie ? multumesc .:stunned:
Vazand masurile de austeritate ale guvenului cu privire la disponibilizarile care sau facut si se vor face in continuare in sistemul bugetar, cred ca aveti putine sanse de a va angaja! Faptul ca acum ocupati o functie de operator date ar trebui sa va multumeasca... restul comentariului este de prisos! S-a pastrat modelul "PCR" si acum!
1. Dvs ati vrea sa dea afara o contabila si sa-i luati postul?
2. Ar fi mai bine sa transforme postul dvs. intr-unul cu studii superioare si se rezolva mai usor.