avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau ca sotia sa vina acasa de la fundatia pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau ca sotia sa vina acasa de la fundatia pentru femei batute

sotia ma inselat eu am batuto cineva a trimiso la fundatie.acum mi-a iesit prin piele nu mai vreau so ating.vreau sa vina acasa la mine si cei doi copii mici.aceste fundatii de ce nu cauta sa ne impece?odata ajunsa acolo sa schimbat in rau.este invatata sa divorteze.ea tine la noi dar cei de acolo nu o lasa sa ia legatura cu noi.cum pot so gasesc si sa o iau acasa?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 04:26, 23 August 2010
Luati-va inima in dinti si faceti o vizita acestei fundatii explicandu-le problema dumneavoastra. Sau daca nu aveti destul curaj cautati si dumneavoastra o fundatie sau asociatie care promoveaza familia si drepturile copiilor si rugati-i sa medieze pentru ca sotia sa vi se intoarca acasa. Desi este o problema care excede tema forumului poate e bine sa solicitati si serviciile unui preot.
Buna seara .
Incercati cu binele , totusi sa o impacati , si daca nu merge asa, incercati sa o convingeti macar sa mergeti la un consilier de cupluri -psiholog, poate se salveaza casnicia ,de dragul celor mici.
Succes.
Marius Bote .
personal nu cred ca v-a trecut tendinta agresiva. insa ar fi bine sa o iertati ca v-a inselat ( daca stiti clar ca v-a inselat) si apoi sa incercati sa vorbiti cu ea.
Scrieti ca nu puteti lua legatura cu sotia… Atunci de unde stiti ca s-a schimbat in rau? Doar pentru ca doreste sa divorteze? De unde stiti ca doreste sa divorteze daca nu puteti lua legatura cu ea?
Pe copii ii iubeste – e cert… Au fost copiii martori la bataie?!

Sigur, e probabil sa se fi culcat cu alt barbat… Si… cat de tare ati batut-o? Ce ati rezolvat batand-o daca acum doriti sa traiti in continuare alaturi de ea? Cum ar putea ea sa creada – sau oricine altcineva – ca puteti “trece” peste acest “episod”? Toate femeile batute va vor spune ca “prima palma e numai inceputul”…

In mod normal adresa unor asemenea fundatii nu este cunoscuta pentru oricine…
Oamenii care lucreaza in aceste fundatii stiu – din sute de experiente – ca cine loveste o data va mai lovi. Nu vor incerca niciodata sa impace un sot violent cu sotia sa care le cere ajutorul – de aceea exista: pentru a le ajuta pe femeile batute sa se “rupa” de soti violenti (cu cat mai repede cu atat mai bine).

E o chestiune de admirat la dv: recunoasteti public – chiar daca la adapostul anonimatului (mai mult sau mai putin) - ca v-ati transformat sotia in sac de box dar mai apoi ati regretat. Dar si aici e o problema: toti barbatii care isi lovesc sotiile regreta… pana la urmatoarea bataie… si din nou regreta… pana la urmatoarea “criza de nervi”.

Daca ea nu doreste sa mai convietuiasca alaturi de dv nu o veti putea obliga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Femei batute de catre soti macho macho Buna ziua.Cine ajuta femeile batute violenta in fam este pedepsita cu o amenda.Dar sotul poate fi tras la raspundere prin tribunal?Cred ca sunt femei agresate ... (vezi toată discuția)
Abandon familial si rele tratamente aplicate minorului - urgent emenemco emenemco Buna ziua, Avem un caz la noi la fundatie, o femeie care este intr-o situatie dificila si incercam sa o sfatuim ce sa faca. Cat se poate de scurt, ... (vezi toată discuția)
De ce noi femeile ,,iertam,, Nenu Ramona Nenu Ramona Buna ziua.Ma numesc ramona am 31 de ani ,si vreau sa stiu ce se intimpla in Romania.?De ce femeile ,suporta bataile ,de ce este atita discriminitate intre ... (vezi toată discuția)