avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Stagiatura in strainatate
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Stagiatura in strainatate

Buna! Un licentiat in drept, dupa absolvirea examenului de primire in barou, ar putea face stagiatura in Germania de ex., la un avocat roman, care este inscris intr-un barou din Romania dar care practica ca si avocat european intr-o tara din UE? Desigur ca se tine cont si de vechimea necesara.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: LElenaS , utilizator 21:45, 27 August 2010
Stagiatura nu o poti face decat in Romania.

O discutie pe aceeasi tema:

www.avocatnet.ro/content/for...
Tu vrei doar stagiatura sa o faci in Germania sau pe tine te intereseaza ca dupa ce dai ex. de definitv. sa profesezi in Germania?
Momentan, tot ce ma intereseaza este stagiatura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiatura avocat in stat eu (germania)/ alternative AvSD AvSD Salutare tuturor, Sper ca-mi puteti da un sfat (serios) in legatura cu situatia urmatoare. Stiti cumva daca dupa admiterea in Barou, se poate face ... (vezi toată discuția)
Consilierii juridici dupa cat timp pot da examen pe post de avocat definitiv? Florin Dieac Florin Dieac cine ma poate ajuta, daca un consilier juridic are o vechime in profesie, dupa cati ani poate da examen de admitere in barou pentru a deveni avocat ... (vezi toată discuția)
Se poate face stagiatura in uk ? vali_g vali_g Locuiesc in Marea Britanie si am terminat dreptul in Romania. In cazul in care sunt declarat admis la examenul de admitere ca avocat care sunt sansele de a ... (vezi toată discuția)