avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Diminuarea cu 25% a salariului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Diminuarea cu 25% a salariului

Este legala diminuarea salariului bugetarilor cu 25 la suta? Putem da statul in judecata? Nu inteleg cum stam cu totii asa si nu facem nimic! Invatati-ne cum sa facem? Cu banii astia nu se poate trai, fratilor! Lucrez in asistenta sociala din cadrul primariei; doi colegi si-au dat demisia, astfel am mult mai mult de lucru: alocatii complementare/de sustinere, protectia copilului(mame minore, monitorizari, copii cu parinti plecati in strainatate), pachete alimentare(6 tipuri alimente), subventii gaz/lemne, anchete vmg, anchete pentru comisia persoane cu handicap si alte tipuri de anchete sociale, arhiva,indemnizatii copii cu handicap de la 0 la 7 ani, plus ca , atunci cand o inlocuiesc pe colega, fac si indemnizatii pentru cresterea copilului, cantina sociala; toate acestea pentru doar 650 lei!!!!!!!!!!#-oAJUTATI-MAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Povestea din tren. furt de gaze si curent sport national. Hauti Hauti L-a bloc se poate consuma gaz de 14 lei intr-o luna, pe timp de iarna cu propria centrala pe gaz in apartament de 3 camere. Asa se lauda vecinul meu de ... (vezi toată discuția)
O persoana cu dizabilitati si cu copii in ingrijire beneficiaza de ajutor de la stat? Tarzan2012 Tarzan2012 Ciudate mai sunt legile acestea si multe abrogate,iata de ce: Persoana de care va zic,este persoana cu handicap accentuat. Acesta nu are nici un venit,decat ... (vezi toată discuția)
Parasirea domicililui Plumb979@gmail Plumb979@gmail Mia luat fetita 1an si 7luni de acasa si baiatu de8 ani ia dus la parinti ei fara sa stiu eram in timpul servicilui ea a mai stat 4zile si a plecat si ea ca sa ... (vezi toată discuția)