avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasirea domicililui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasirea domicililui

Mia luat fetita 1an si 7luni de acasa si baiatu de8 ani ia dus la parinti ei fara sa stiu eram in timpul servicilui ea a mai stat 4zile si a plecat si ea ca sa justfice treaba a chemat politia le spunea ca o dau afara din casa si o fac in tot felu din care eu si ea stam la parinti mei de 10ani de casnicie nu iam dat o palma in ani astea inpreuna cu ea parinti mei spunea ca totul ce sa intimplat a fost planificat in tinp tot timpul se ducea la ei si le facea treaba in gospodarie uita de copii .Baiatu are un handicap medium si lua o pensie de handicap nu stiam nimica de 1 an de zile fetita avea o alocatie de1200 lei sotia 1600 lei si baiatu 600 din care eu nu contribuiam la bani lor eu platesc doua banci .gaz.lumina.etc nu mai ramineam cu nimic din salariu.Ajutatima cun raspuns
Buna ziua,
Daca nu reusiti sa va impacat atunci se va ajunge la divort!
Ma gandesc ca nu a plecat degeaba, eu zic sa vedeti care e motivul. Daca chiar nu merge ... asta este.
Încercați să vă împăcați.
Aflati de ce ă plecat.
Motivul este ca nu mai vrea sa stam la parinti mei .Mia zis daca vrei sa stam inpreuna cumpara un apartament sa stam toti 4 adica eu sotia si copii ea nu detine locuinta adica socrii au domiciliu ,fratele este insurat are un copil din care sta in apartament adica toti membrii vor sta intru apartament cu doua camere.
În acest caz încercați să rezolvați problema cum puteți prin buna intelegere.
Am un salariu de 1450 pe luna ce banca imi acorda bani astia.Da sotia lucreaza 12cu24 nu avea timp sa aiba grija de ei in toti ani astea miam petrecut timpul cu copii du baiatu la scoala dus intors ma ajutau si parinti mei toti imi spunea ca e obosita si vrea sa doarma de asta a dus copii la ei ca sa scape de mine si zicea daca vrei sati vezi copii sa muncesti pentru ei sa le fac treaba socrilor la tara eu fac numai tura de dimineata 8 ore pe zi lucrez in domeniul Sectia Turnatorie o munca dificila ea lucreaza in panificati si spunea ca la ea este greu la munca .

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara- mutare creditor Vasilica-Irina Vasilica-Irina Buna seara Am o fetita de 9 ani care ia fost incredintata tataului si instante a stabilit sa ii dau pe luna suma de 150 lei eu mam mutat in spania miam refacut ... (vezi toată discuția)
Buna ioan25 ioan25 am o problema in familie nevasta vrea sa divortaza iar eu nu vreau. erau niste cflicte intr parinti ei mai ales cu tacaso ca lucram in acelas loc. cata tot ... (vezi toată discuția)
Pensie neplatita asy28 asy28 buna dimineata as avea si eu o intrebare dam divortat in anul 2010 de sotie instanta mia incredintat mie copilu prin custodie unica dupa 2 luni sotia sa ... (vezi toată discuția)