avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... INFRACTORI PE INTERNET...INSELATORI CARE CRED CA S ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

INFRACTORI PE INTERNET...INSELATORI CARE CRED CA S EPOT ASCUNDE IN SPATELE CALCULATORULUI

Cum pot sa fac sa ajunga in puscarie un "el" care inseala pe internet persoane..si am dat si eu sa vad cine este l-am sunat si a zis ca imi ofera un imprumut de 5000 euro cu acte la notariat..deci legal dupa el, l-am sunat d eciteva ori a raspuns si a ramas sa ma sune azi s amergem la notar s aincheiem contractul d eimprumut fara garantii ..pe 5 ani si cu dobinda de 15% pe an..cica....

Si vreau sa incep sa fac curatenie de asemenea elemente care invadeaza si profita de naivitatea celor amariti..TREBUIE INCEPUT DE UNDEVA...

CE TREBUIE SA FAC???
VA INTREB PE DVS. SI O SA VORBESC SI CU COMISARUL cIOCAN, DAR PINA ATUNCI VREAU SA STIU LEGAL CUM POT S AIL INVAT MINTE PE ASEMENEA ELEMENT...
ASTEPT UN RASPUNS
Cu respect,
Radu Horia Gavrila


AM ADRESA DE E-MAIL raducugavrila@yahoo.com ;
Cel mai recent răspuns: SS13 , utilizator 17:22, 2 Septembrie 2010
Parerea mea ca din cele expuse de dvs. se intrunesc elementele constitutive ale unei infractiuni bancare. Mai multe detalii am dat pe mesaj privat. Am deschis si eu un topik mai la subiect.
Cu stima,
Da, si eu sunt de aceeasi parere.
Si nu inteleg cu ce poate ajuta dn. Ciocan...
Am si eu o clienta care mi-a impuiat capul cu persoana dumnelui.
Pana la urma tot eu am facut treaba...
Sa stai pe fund. Nu tot ce este imoral este si ilegal. Crezi ca in actul notarial se va trece dobanda de 15%, nici gand deoarece suma ce va figura in acel act ca fiind imprumutata, va fi inclusa si dobanda, in caz contrar nu va fi de acord sa-ti acorde imprumutul. INTERESANT ca nu vrea garantie dupa cum zici, eu ma indoiesc.
Varianta mai dura, consta in acordarea imprumutului sub forma unei vanzari de imobil catre imprumutator, si ramai la mana lui. Toate aceste manevre au acoperire prin acte care nu pot fi contestate cu succes, acte semnate de oameni disperati, care nu-i mai intereseaza pe moment, posibilitatile de redobandire al imobilului iar ulterior sunt evacuati. Asa s-au ridicat gealatii oraselor si in special cei colorati, indienii din romania care ar merita spanzurati in plin centru oraselor, dupa ce in prealabil ar trebui beliti si dat cu sare peste ei. Dar ..... traim din pacate intr-o jungla unde fiecare incearca sa supravietuiasca, nu coteaza cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate castiga un proces cu banca ContSters123067 ContSters123067 NVT, profesor de istorie, a actionat in judecata banca la care avea un credit pe motiv dobanda a fost marita discretinar, invocandu-se conditiile pietei. ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 - modificarea contractelor de credit MirelaIon04 MirelaIon04 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o interpretare a urmatoarelor articole din OUG50/2010 privind contractele in curs de derulare: Art. 94 Prezenta ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot sa platesc banca oana cali oana cali am facut un imprumut la bcr in 2007 de nevoi personale si atunci imi fixasera rata de 480 si dupa un an ni-au facut rata de 730 si nu mai am posibilitatea sa o ... (vezi toată discuția)