avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu expirat - schimbare sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu expirat - schimbare sediu

Am un SRL, cu sediu expirat de 2 ani. Acum vreau sa schimb sediul social la alta adresa, dar nu pot din cauza sediului expirat.
Ce solutie am, avand in vedere ca pentru schimbare de sediu inchei contractul de inchiriere de la 01.09.2010? Nici act aditional la vechiul contract nu pot face deoarece nu mai dau de proprietari. Trebuie neaparat sa acopar cei 2 ani lipsa de sediu social?
Sper sa ma puteti ajuta.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:11, 1 Septembrie 2010
Hotarare AGA de schimbare a sediului social, contor de cuvinte pentru publicare in Monitorul Oficial, act constitutiv actualizat, certificatul de inregistrare in original, certificatul constatator de autorizare a vechiului sediu. In hotararea AGA veti trece sediul inregistrat acum in registrul comertului, chiar daca apare ca expirat. Nimeni nu o sa va intrebe ceva legat de acest aspect, mai ales ca o sa fiti in regula. Pana acuma trebuia sa va faceti eventual griji, ca in conformitate cu art. 237 alin. 1 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale orice persoana interesata putea sa ceara dizolvarea societatii sau in caz ca va solicita cineva un certificat constatator de informare- la banca de pilda va trimitea la registru comertului sa remediati neregularitatea. BAFTA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)
Ajutor ContSters236592 ContSters236592 Schim sediul social si redactez decizia AGA. In decizia AGA am specificat ca hotarasc 1. (schimbare sediu social). Pentru a mai adauga 3 coduri CAEN in actul ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa sediu social lucabuluca lucabuluca Acum un an de zile eu si prietenul meu am deschis o firma. In iunie 2008 eu am iesit din firma , prietenul meu ramanand asociat unic. La sfarsitul lunii august ... (vezi toată discuția)