avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ridicare diploma de absolvire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ridicare diploma de absolvire

am absolvit facultatea de drept din cadul universitatii Spiru Haret Rm Valcea in anul 2005, insa pana in prezent nu mi-am ridicat diploma de absolvire a facultatii si nici cea de absolvire a liceului(ce mi-a fost ceruta pt dosarul de inscriere la facultate), cum procedez pentru ridicarea diplomei?( am inteles ca toate diplomele de la facultatea din Rm Valcea se gasesc in Bucuresti) trebuie platita vreo taxa? trebuie facuta vreo programare? va multumesc de pe acum celor ce detin informatii si mi le pot oferi si mie.
Cel mai recent răspuns: Alina Tabara , Consilier juridic 15:25, 3 Septembrie 2010
cred ca trebuie sa va adresati sucursalei din RM Valcea pentru a va indruma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru eliberarea diplomei de licenta simona_dumitrascu simona_dumitrascu Buna ziua! In anul 2008 am absolvit la o facultate a univ.Spiru Haret (am absolvit si modulul psihopedagogic). Pentru eliberarea fiecarei diplome se percepe ... (vezi toată discuția)
Spiru haret negrila negrila Am terminat master-ul la Spiru Haret(Craiova), unde, la inscriere mi-au cerut diploma de la Facultate (Facultatea de Drept Nicolae Titulescu(Craiova)) in ... (vezi toată discuția)
Eliberari diplome spiru haret adriana rus adriana rus am terminat anul trecut psihologia la id spiru haret si doream sa aflu cum intru in posesia diplomei de bacalaureat si mi s-a spus ca nu se elibereaza numai cu ... (vezi toată discuția)