avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CONCEDII MEDICALE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CONCEDII MEDICALE

Am un salariat angajat cu 03.08 pe 09.08 are concediu medical cod 06, ianinte de a se angaja aici a avut somaj, ce ii consider eu ca si baza de calcul pe ultimele 6 luni?:(
Cel mai recent răspuns: MIRELAIONICA , utilizator 09:16, 6 Septembrie 2010
veniturile pe ultimile 6 luni ( somaj si salar)
Nu am venituri din ultimele 6 luni pentru ca el a fost in somaj.
1. Colegul meu v-a spus ca intra in venituri si indemnizatia de somaj.
2. Va aduce de la Agentia de Somaj o adeverinta cu indemnizatia pe lunile necesare.
Multumesc!
nu, se calculeaza la salariul minim pe economie( luati in calcul veniturile brute realizate in ultimele 6 luni la valoarea de 600 lei)

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu mediu medical - interpretare ordonanta Enicike Enicike O persoana angajata de la 01.07.2013 aduce certificat medical in august. Persoana respectiva a fost inainte in somaj. Daca stagiul minim pt. concedii medicale ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizatie salariata insarcinata intoarsa din cic Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o salariata care si-a reluat activitatea din concediu crestere copil in data de 09.03.2015. Aceasta este din nou insarcinata si are concediu ... (vezi toată discuția)
Ce valoare lunară va avea indemnizația de postnatal si concediul medical daca sunt in somaj? Mireluta1 Mireluta1 O sa nasc pe 7 septembrie iar simaj am pana pe 23 august si din raspunsurile dumneavoastră am inteles ca ma încadreze la postnatal dar ma intereseaza cum se ... (vezi toată discuția)