avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... indrumare partaj bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

indrumare partaj bunuri

luna trecuta s-a pronuntat divortul dupa care fosta vrea partajul bunurilor,iar in cererea de intimpinare solicita 75% din totalul bunurilor,motivarea ei fiind ca a avut venituri mai mari intrebare- ce trebuie sa depun la dosar pentru a demonstra ca in perioada cumpararii bunuriloram avut servici,iar dupa terminarea programului ma ocupam de gospodarie(spalat,curat,mincare la copil,zugravit) ea ajungand acasa f.tarziu si f.obosita.Mentionez ca nu-mi permit un avocat care sa ma reprezinte.Si inca ceva nu apar toate bunurile pe care le avem in comun pe acea intimpinare.Va rog ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: kvalentin , utilizator 20:44, 6 Septembrie 2010
Cine este reclamantul in actiunea de partaj, dvs. sau sotia, pentu ca vorbiti de o intampinare iar acesta este actul procedural prin care paratul se apara intr-un proces, iar cand vorbim de o intampinare -cerere reconventionala paratul prin reconventionala dobandeste calitate dubla in proces,de parat fata de actiunea reclamantului si de reclamant prin cererea reconventionala.
Care este situatia ca sa stiu cum va indrum...sotia a promovat actiunea de partaj?
adeverinta de venituri si martori care sa probeze ceea ce sustineti.
sotia a introdus actiunea de partaj
nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deosebire intampinare - reconventionala mscutelnicu mscutelnicu Buna ziua! Dincolo de explicatiile oferite de Cod.proc.civ. sau gasite in lucrarile de specialitate in materia cererii reconventionale si a intampinarii, imi ... (vezi toată discuția)
Am primit cerere reconventionala ContSters289190 ContSters289190 Am un copil caruia din 2010 ii platesc pensie alimentara.Incepind din 2012 salariul la noul loc de minca este jumatate fata de anul cand s-a stabilit ... (vezi toată discuția)
Rejudecare - partaj succesoral cridi cridi A - reclamant , sot supravietuitor ; B- parat , descendent ; C - parata , descendenta . B - depune intampinare ; C - intampinare si cerere reconventionala . In ... (vezi toată discuția)