avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... informare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

informare

Am un apartament proprietatate personala cumparat cand eram studenta. Parintii mei mi-au donat bani avand titlul de procuratori de bani. Apartamentul este pe numele meu si nu exista nici un act aditional ca le voi returna vreodata banii. INTREBARE CINE ESTE PROPROPRIETARUL APARTAMENTULUI DEOARECE PARINTII SPUN CA AM DOAR DREPT DE FOLOSINTA ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:19, 6 Septembrie 2010
proprietarul sunteti dv
Parintii nu au niciun drept asupra imobilului, d-voastra aveti atat nuda proprietate cat si folosinta.
avocat Cristina Popescu
daca nu exista o clauza in contract prin care sa fie si parintii coproprietari atunci doar dvs sunteti proprietara casei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de intretinere sirenuta sirenuta in urma cu 5 ani ,mama mi-a facut act de donatie pe apartamentul ei cu clauza de intretinere si drept de uzufruct.formularea spune ca sunt de drept proprietara ... (vezi toată discuția)
Revocare donatie PetruMihai PetruMihai Hristos a inviat! Urmaresc de mult timp acest forum cu mare placere si interes. Este prima data cand propun spre dezbatere o problema ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager lucianus80 lucianus80 daca sotia mea este proprietara nuda si parintii ei au drept de uzufruct viager,poate fii sotia mea data afara din casa? multumesc (vezi toată discuția)