LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
In urma decesului socrului meu, apartamentul in care locuiesc ar trebui impartit, dupa cum stiu, intre fratii sotiei(inclusiv ea) si soacra-mea. In eventualitatea vanzarii-cumpararii apartamentului, cum se face impartirea acestuia? Ce cota parte din valoare revine fiecaruia? Mentionez ca sotia si fratii ei sunt in numar de cinci.
Daca apartamentul a fost cumparat de socru si soacra in timpul casatoriei, atunci in masa succesorala intra 1/2 din apartament (daca era doar al socrului intra intreg).
Din masa succesorala, sotia supravietuitoare (soacra) ia 1/4 si restul de 3/4 se imparte in mod egal intre copii...
Succesiune
cordun
buna ziua
am si eu o nelamurire.
Apartamentului in care locuiesc a fost cumparat in 1997 si sunt trecuti ca proprietari socrul si sotul meu.
locuim in ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa tata
ursu67
Buna ziua , in cazul decesului tatalui ,in cazul in care exista doi fii si mama ,as dori sa aflu cat ii revine fiecaruia , masa succesorala constand intr-un ... (vezi toată discuția)