Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hãrțuieli din partea fostei soții

Sentință de divorț definitivă. În fapt, femeia este cu probleme psihice serioase, în drept este normală. Setea ei de vendetă nu are margini. Vine la serviciu să mă denigreze la superiorii mei, îmi pune tot felul de blesteme și hârtii în cutia poștală, mă urmărește, se plimbă în fața blocului meu deși stau în alt oraș. Pe copil (care mi-a fost încredințat mie) îl hărțuiește la școală unde îl compromite în fața colegilor și a profesorilor. Ce se poate face, pentru că după doi ani de procese am învățat un lucru: justiția din România este de partea nebunilor?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:51, 7 Septembrie 2010
Data viitoare sa va orientati mai cu grija in privinta persoanei cu care faceti copii. Daca deranjeaza orele de curs ori are o atitudine nepotrivita in scoala se pot lua masuri de catre conducerea scolii. Altfel, daca face bazaconiile pe care le-ati aratat d-voastra nu aveti ce sa-i faceti pentru ca nu avem un text care sa reglementeze problema, dupa cum nu avem un text care sa-l pedepseasca cumva pe cel care nu vrea sa se dea jos din masina mea.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Septembrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Nu exista nici un temei legal pt o eventuala plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune copil la scoala miaaleja miaaleja buna ziua, azi fetita mea de 7 ani a venit de la scoala batuta de un coleg de clasa.dar batuta destul de bine are vanatai,zgarieturi pe fata.Am fost si am ... (vezi toată discuția)
Blestem in codul penal ? cristi33 cristi33 Buna ziua, Am un copil de 3 ani care alearga prin apartament si il deranjeaza pe un vecin de dedesubt. I-am explicat de mai multe ori ca nu prea am ce-i ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea,tentativa viol, calomnie+defaimare publica fara martori dyxandra dyxandra Am 50 de ani, fac o fac.de istorie+pedagogie pentru a deveni profesor, urmeaza la anul sa dau 2 licente, dar cred ca o sa clachez psihic din cauza unui ... (vezi toată discuția)