avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Concurs notari 2010
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Concurs notari 2010

Buna! Cine stie daca in acest an va avea loc concurs pentru ocuparea locurilor vacante de notari publici (pentru cei cu vechime de 5 ani in domeniul juridic? Si eventual care sunt aceste locuri?
Cel mai recent răspuns: simona799 , utilizator 14:59, 1 August 2011
Buna ziua! Revin cu intrebarea de anul trecut....stie cineva daca anul acesta se va organiza un astfel de concurs pentru ocuparea locurilor vacante de notari publici?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiatura in notariat Laura_aua Laura_aua Buna seara :) am terminat facultatea de drept iar acum as vrea sa fac stagiatura in notariat. Va rog sa ma lamuriti si pe mine..trebuie sa ma inscriu la Camera ... (vezi toată discuția)
Admitere in profesia de executor judecatoresc- 3 ani vechime rya78 rya78 Buna, aveti informatii legate de organizarea examenului de executor judecatoresc pentru cei cu 3 ani vechime? Verific site-ul U.N.E.J. şi al Ministerului ... (vezi toată discuția)
Licentiata in drept ! cum pot deveni procuror neavand anii de vechime in campul muncii? annynna annynna buna ziua! va rog mult sa ma ajutati cu un sfat,cum pot deveni procuror? am absolvit fac de drept dar nu am anii de vechime in acest sector de activitate. va ... (vezi toată discuția)