avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere in profesia de EXECUTOR JUDECATORESC- 3 ani ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere in profesia de EXECUTOR JUDECATORESC- 3 ani vechime

Buna,
aveti informatii legate de organizarea examenului de executor judecatoresc pentru cei cu 3 ani vechime?

Verific site-ul U.N.E.J. şi al Ministerului Justitiei si nu exista niciun fel de informatii.

Orice informatie este de ajutor.

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 15:32, 29 Octombrie 2008
Ba da, exista informatii despre ultimul concurs pentru cei cu 3 ani vechime- cel din 18 septembrie 2008- atat pe pagina executorilor cat si pe cea a ministerului, cautati mai bine.
Pentru informatii despre urmatorul concurs, mai trebuie sa asteptati pana la vara.
Multumesc pentru informatie, dar ma refeream la examenul care se organizeaza pentru cei care detin 3 ani vechime in profesia juridica ,nu la examenul de definitivat pentru executorii stagiari ( 2 ani) sau cei care doresc sa intre in profesie in baza examenului - vor detine calitatea de executori stagiari -( tot cu durata de 2 ani).

p.s. apropo de cautat mai bine..nu postez o intrebare doar de dragul de a aparea pe site..stiam de examenele care s-au organizat la inceputul lunii septembrie - dar nu erau relevante pentru ce ma interesa.




[ link extern ]
Asta e lista posturilor vacante in acest moment, publicata in MOF din 20.10.08, care se pot ocupa de executorii judecatoresti care doresc sa-si schimbe sediul. Dupa ce acestia isi vor exercita optiunea urmeaza publicarea locurilor vacante pentru cei cu 3 ani vechime si organizarea concursului - dar cine poate ghici cand? In orice caz, indiferent de data, regulamentul si tematica le gasiti pe pagina UNEJ.
Anul trecut a fost in noiembrie examenul pentru cei cu 3 ani vechime, si in ianuarie 08 s-au facut inscrierile pentru cei cu peste 5 ani vechime care erau scutiti de examen. Daca doriti informatii complete luati legatura cu UNEJ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere executori judecatoresti stagiari ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua1 Desi nu scriu unde trebuie, as dori sa ma ajute cineva cu privire la ex de admitere in profesia de executor judecatoresc stagiar. As avea nevoie ... (vezi toată discuția)
Cum intri in meseria de executor judecătoresc ? Robert Dumitrache Robert Dumitrache Bună ziua! Sunt student in anul III in cadrul Facultății de Drept Unibuc , I-aș ruga pe cei care sunt in domeniu sau au informațiile necesare sa ma ajute ... (vezi toată discuția)
Imi poate explica cineva o procedura bm2 bm2 Buna , Mi-ar placea sa devin notar am vazut ca sunt 2 modalitati 1 fie lucrez 6 ani intro functie juridica si pe urma dau fie devin notar stagiar.Eu acuma ... (vezi toată discuția)