avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie concediere

Buna seara!
In perioada concediului de odihna, este legal sa imi fie trimisa Decizia referitoare la concediere, prin care sunt anuntata, ca incepand cu data de 14 sunt concediata iar data de 13 fiind ultima zi din concediul de odihna?
Multumesc,
Alenis
Cel mai recent răspuns: georgedr72 , utilizator 19:31, 10 Septembrie 2010
Da, este legal,pt ca efectele juridice ale acestei decizii isi fac efectul cu data de 14,cand dvs.sunteti in prima zi de munca.

andymaurul
potrivit art. 60 alin.(1) lit. i) c. mun este interzisa concedierea in perioada c.o. .
ctynn a scris:

potrivit art. 60 alin.(1) lit. i) c. mun este interzisa concedierea in perioada c.o. .


Nu a fost concediata in concediul de odihna.Doar i s-a comunicat ca incepand cu prima zi de munca va fi concediata.

andymaurul
e vorba de lit. i) a acelui art. iar potrivit art. 58 alin.(1)+(2) c. mun. concedierea reprezinta incetarea c.i.m. din initiativa angajatorului, prin urmare concedierea reprezinta finalitatea c.i.m. !!!
Nu ne intelegem...Efectele juridice ale acestei decizii devin reale incepand cu data de14,deci cu prima zi de munca.Ce nu este clar?

andymaurul

Alte discuții în legătură

Preaviz fc de conducere ContSters157367 ContSters157367 Buna dimineata, Preavizul pentru functiile de conducere, in cazul insolventei Angajatorului, poate fi diminuat la 15 zile desi in CIM este prevazut un termen ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere in insolventa - procedura generalã - rog clarificari urgent georgedr72 georgedr72 2 Mai 2010 - Soluţie Tribunal (Obiectul cauzei: procedura insolvenţei )- Încheiere Detalii: [i]Admite cererea debitorului SC ...... Ia act de cererea de ... (vezi toată discuția)
Notificare? preaviz? decizie? ContSters157367 ContSters157367 Buna ziua, Singurul act care mi-a fost trimis, referitor la concediere este cel care se regaseste in link ul de mai jos. Cum pot interpreta acest act, care ... (vezi toată discuția)