Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

problema cu firma servicii tv

Buna ziua . Problema mea este urmatoarea:
Am un contract cu o firma de furnizare servicii tv. Abonamentul este pe firma. Firma nu mai are activitate de 5 luni. Am sunat la firma de cablu sa vina sa isi ridice echipamentele pt ca in spatiul in care mi-am desfasurat eu activitatea este un alt chirias si el nu are nevoie de echipamente sau de serviciile lor. Mi-au inregistrat cererea si au zis ca in 30 de zile o sa vina cineva dupa echipamente. acuma am primit de la ei factura retro si o hartie cum ca daca nu achit mi se baga penalizari plus o taxa uriasa de reziliere a contractului plus trebuie sa platesc echipamantale nereturnate plus cheltuieli de judecata.... ce pot sa fac eu? Trebuie sa achit toate astea?
Cel mai recent răspuns: MariusOvidiu , utilizator 14:38, 13 Septembrie 2010
Buna ziua,
Perioada pentru care vi se solicita sa achitati suma este anterioara cererii dumneavoastra?
Scrie asa.... Factura curenta aferenta perioadei 03/08/2010- 02/09/2010

Eu cererea am depus-o la ei acus 3 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cablu tv voiosu voiosu Buna ziua , Am contractat servicii de cablu TV prin acord de novatie pe 12 luni , preluare servicii odata cu imobilul inchiriat . M-am mutat in alta ... (vezi toată discuția)
Echipament predat!! dupa 4 luni primesc factura plata servicii!!!??? julius.jr julius.jr Am avut contract cu o firma de cablu. In noiembrie 2009 am cerut rezilierea contr si mi s-a cerut sa returnez chipamentul{ desii acesta era platit}.Dorind sa ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)