avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

titlu executoriu

buna ziua...am avut un credit de nevoi persoanale pe o perdioada de 10ani...dupa 3 ani am ramas restanta iar BCR m-a vandut SC KRUK INTERNATIONAL SRL....acestia m-au dat la camera executorilor judecatoresti....am facut un act de angajament cu judecatoarea...si dupa cate luni am primit somatie ca executorul judecatoresc imi trimite adresa la cartea funciara...as dori sa stiu daca are acest drept dorind sa mentionez ca in momentul acodarii imprumutului nu am girat cu imobilul...multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: allexandru77 , utilizator 13:23, 15 Septembrie 2010
Are dreptul,
Nu este obligatoriu sa fi girat cu imobilul,
Potrivit art.371 indice 3 C.proc.civ "Veniturile si bunurile debitorului pot fi supuse executarii silite daca, potrivit legii, sunt urmaribile si numai in masura necesara pentru realizarea drepturilor creditorilor." Iar la art.488 C.P.C se prevede ca "Sunt supuse urmaririi silite imobiliare bunurile imobile"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata rokhsana rokhsana Buna ziua. Am primit de curând de la un executor judecătoresc o citatie, in care mi se spune ca 2 garsoniere care sunt pe numele meu vor fi puse la ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu si executare silita imobiliara ContSters319902 ContSters319902 Buna ziua, as vrea sa stiu daca este legala solutia ca unei persoane sa i se aplice simultan proprire pe salariu si executare silita imobiliara, pt un ... (vezi toată discuția)
Executare silita s.sttefan s.sttefan Buna ziua, Sunt executat silit (poprire pe salariu) de catre societati tip Kruk, Secapital de aprox. 10 ani, pentru pentru un credit pe care nu l-am mai ... (vezi toată discuția)