avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

barou

examene barou
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 22:59, 17 Septembrie 2010
10 noiembrie 2010.Incepand cu data de 10 noiembrie 2010, se va desfasura examenul de primire in profesie (exclusiv pentru dobandirea calitatii de avocat stagiar), anunta Baroul Bucuresti. Potrivit UNBR, examenul va avea loc la nivel national, candidatii putand depune dosarul de inscriere la baroul in circumscriptia caruia solicita sa isi exercite profesia.

Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2010
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
10-14 noiembrie 2010-examenul de primire în profesia de avocat pentru dobândirea calităţii de avocat stagiar şi pentru primirea în profesie a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice.
Daca doriti sa sustineti acest examen,trebuie sa va interesati la baroul in care doriti sa va inscrieti,despre perioada de inscriere (difera de la un barou la altul),precum si alte detalii legate de documentele necesare,taxa etc.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot da examen pentru avocat stagiar? quicky quicky Am si eu o intrebare si le multumesc pe acesta cale celor care imi vor raspunde. Vreau sa stiu cum pot da examen pentru avocat stagiar si unde pot afla mai ... (vezi toată discuția)
Examen barou februarie Alexandru Focia Alexandru Focia Care este forma subiectelor date la urm examen? In metodologie nu scrie decat ca sunt subiecte grila. Cate variate, cate raspunsuri sunt corect? Unde ar trebui ... (vezi toată discuția)
Cand? danamatea danamatea In ce data se va desfasura in acest an examenul de intrare in barou? (vezi toată discuția)