avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cum pot da examen pentru avocat stagiar?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cum pot da examen pentru avocat stagiar?

Am si eu o intrebare si le multumesc pe acesta cale celor care imi vor raspunde.
Vreau sa stiu cum pot da examen pentru avocat stagiar si unde pot afla mai multe informatii despre acest lucru ptr ca pe siteul unbr gasesc f mult despre definitivat,dar inainte de definitivat trebuie sa dai examen ca sa fii avocat stagiar ,unde se dau examenele si care este tematica de 2010.
Eu sunt absolventa de drept din anul 2007dar nu am dat la master ca am lucrat ca jurist pana acu 2 luni cand firma a dat faliment.
Cel mai recent răspuns: ContSters67773 , utilizator 14:25, 19 Ianuarie 2010
Informatii gasiti si la UNBR si la baroul unde vreti sa dati admitere. De exemplu, pe www.baroul-bucuresti.ro.
Se organizeaza sesiune de admitere chiar in februarie, iar discutie in acest sens exista deja: www.avocatnet.ro/content/for...
(linkul e la ultima pagina a topicului in acest moment).
Succes!
Buna!

[ link extern ]
UNBR-ul zice cam asa:
ANUNŢ - EXAMENUL DE PRIMIRE ÎN PROFESIE (EXCLUSIV PENTRU DOBÂNDIREA CALITÃŢII DE AVOCAT STAGIAR)

Uniunea Naţională a Barourilor din România anunţă organizarea examenului de primire în profesie (exclusiv pentru dobândirea calităţii de avocat stagiar) în zilele de miercuri 24 şi joi 25 februarie 2010.
Centrul de evaluare al examenului (locul desfăşurării) este la Facultatea de Drept „Simion Bărnuţiu” a Universităţii „Lucian Blaga” din municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, Nr.34, jud. Sibiu, cod 550324, Tel: +40-(269) 23.39.24, Fax: +40-(269) 23.32.95, E-mail: drept@ulbsibiu.ro, Web: [ link extern ]
Înscrierile se fac la baroul la care candidatul intenţionează să îşi desfăşoare activitatea după primirea în profesie începând cu data de 23 decembrie 2009.
Candidaţii vor depune dosarul de înscriere la baroul în circumscripţia căruia solicită să îşi exercite profesia.
Regulamentul de examen, tematica şi bibliografia pot fi descărcate AICI !
Taxa de înscriere la examen este de 700 lei (exclusiv TVA) şi se poate achita prin orice instrument de plată, cu menţiunea „Taxă examen primire în profesie ca avocat stagiar, sesiunea 24-25 februarie 2010” inclusiv în numerar, la Baroul la care se face înscrierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen barou februarie Alexandru Focia Alexandru Focia Care este forma subiectelor date la urm examen? In metodologie nu scrie decat ca sunt subiecte grila. Cate variate, cate raspunsuri sunt corect? Unde ar trebui ... (vezi toată discuția)
Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)