avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... poprire pe somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

poprire pe somaj

am o rata la un car ifn.am depus somajul din septembrie.poate solicita de la car ifn sa imi faca poprire pe somaj a ratei lunare. va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Precup Maria , utilizator 21:34, 19 Septembrie 2010
Indemnizatia de somaj nu se popreste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de reesalonare ? ContSters89275 ContSters89275 am rata lunara la [banca] de 684,00 ron pe care de 1 an de zile am reusit sa o achit din indemnizatia de somaj dar problema este ca din septembrie a.c nu o ... (vezi toată discuția)
Calculul venitului net supus popririi iovareliza iovareliza Pentru calculul venitului net supus popririi, atunci când o rată CAR este inclusă în salariu, se scade mai întâi suma ratei CAR din venitul brut, apoi se ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie Mihai3334 Mihai3334 Buna ziua, daca am o penise de 1500 de ron, poprirea se face la toata pensia? adica imi popreste 33 sau 50% din toata pensia? am 2 împrumuturi care nu am mai ... (vezi toată discuția)