Vasile Braun 
	    	Avocat

Vasile Braun 
	    	Avocat	    

iovareliza 
	    	Utilizator

iovareliza 
	    	Utilizator	    

CHKa 
	    	Utilizator

CHKa 
	    	Utilizator	    

Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Degustibus	                   

Aplicarea limitelor legale în cazul cumulului dintre popriri și rețineri voluntare (rate CAR)
Am un salariat care are în prezent cinci executări silite ... (vezi toată discuția)
	                    Degustibus	                   

Aplicarea limitelor legale în cazul cumulului dintre popriri și rețineri voluntare (rate CAR)
Am un salariat care are în prezent cinci executări silite ... (vezi toată discuția)

Florin....	                   

Buna ziua am primit recent o executare silita de la un executor întrebarea mea este următoarea  : am o pensie de întreținere de 550 un credit tip c.a.r de ... (vezi toată discuția)
	                    Florin....	                   

Buna ziua am primit recent o executare silita de la un executor întrebarea mea este următoarea  : am o pensie de întreținere de 550 un credit tip c.a.r de ... (vezi toată discuția)

daxy74	                   

Buna ziua,sunt in situatia in care am poprire 1/2 din salariu dar am si un CAR la serviciu ,CAR care mi se opreste din cealalta jumatete din salariu. Cei din ... (vezi toată discuția)
	                    daxy74	                   

Buna ziua,sunt in situatia in care am poprire 1/2 din salariu dar am si un CAR la serviciu ,CAR care mi se opreste din cealalta jumatete din salariu. Cei din ... (vezi toată discuția)