avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dat in judecata de Romtelecom
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dat in judecata de Romtelecom

buna ziua ...vin si eu cu o intrebare cam neobisnuita:am facut un contract acum doi ani cu romtelecom clicknet (la serviciu de telefonie si internet).Totul a fost frumos au zis ca am 6 luni gratuite de abonament dar facturi au inceput sa imi cada in cap inca din prima luna ba chiar mai mult decat era abonamentul initial ...imi ziceau ca am vorbit de pe telefonul fix si cautau tot felul de motive si eu nici macar nu tineam fixul in priza ...in fine ...am platit lunar pana am sunat in luna august 2009 sa imi inchida abonamentu pe o perioada nedeterminata..am sunat au zis ca e ok ca nu e nici un fel de problema ...le-am explicat ca nu renunt la abonament doar ca stateam singur si ma mutasem cu scoala in iasi si ca nu mai avea rost sa platesc abonamentul degeaba.in fine toate bune pana acum cateva zile cand imi vine plic deja cu hotarare judecatoreasca.mentionez ca in decurs de 12 luni adica un an nu am primit nici cea mai mica somatie de la ei ca as avea de plata sau ceva de genu ...tinand cont ca abonamentul a fost facut pe incredere fara acte pe casa ..doar cu buletinul ce ar putea sa se intample ???
Cel mai recent răspuns: ionesu dan , utilizator 22:07, 17 Septembrie 2010
Hotararea judecatoreasca pe care a-i primit-o poate fi atacata cu recurs sau apel in termen de un anumit nr. de zile de la data comunicarii. Iti recomand sa consulti un avocat cat se poate de repede, altminteri esti bun de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare serviciu dolce de la romtelecom icsulexcu icsulexcu In Decembrie 2012 mi s-a finalizat contractul la clicknet si am cerut defiintarea lui precum si a serviciului Voce si am pastrat doar serviciul Dolce. ... (vezi toată discuția)
Cum se prescrie o datorie? Roxana 7 Roxana 7 Bună seara! Am avut un abonament la Cosmote in anul 2011, înainte cu doua luni de exprimare am depus cerere de reziliere dar mi sa spus că nu îmi va fi ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament telefonie mobila MARCEL2010 MARCEL2010 Buna ziua as dori si eu sa ma ajute cineva cu un raspuns,,cum pot sa scap de un abonament incheiat abuziv la V. Va explic cum sa intamplat. acum o luna imi ... (vezi toată discuția)