avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata potrivit legii unitare a pensiilor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata potrivit legii unitare a pensiilor

spuneti-mi va rog,potrivit noii legi a pensiilor cei care lucreaza in conditii speciale de munca vor mai putea sa iasa anticipat?multumesc




:(
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:19, 18 Septembrie 2010
Sa stiti ca am legea unitara a pensiilor doar de ieri, asa ca n-am apucat sa o citesc pe indelete. Pentru ca ati pus aceasta intrebare, am citit sectiunile care se refera la acordarea pensiei anticipate si a pensiei anticipate partiale.

Nu exista nicio prevedere in sensul ca persoanele care au lucrat in conditii speciale de munca nu pot beneficia de aceste categorii de pensie si nici nu vad de ce ar exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare agafia.staicu agafia.staicu Buna seara. Am revenit cu intrebarea referitoare la pensionare asa cum m-ati sfatuit,dupa noua lege. Va reamintesc: sunt nascuta la 23.08 1955,sunt educatoare ... (vezi toată discuția)
Pensie militara - cumul cu alte venituri DeeIosif DeeIosif sunt pensionar mapn din 2008, am 47 de ani, si lucrez la o firma privata cu contract. in conditiile noii legi mai pot lucra si ce implicatii sunt. va ... (vezi toată discuția)
Legea unitara a pensiilor si pensionarea anticipata! Stefan Ioana Stefan Ioana Pentru ca n-am gasit nimic clar pana acum v-as ruga sa imi spuneti daca in conditiile noii legi mai pot iesi la pensie anticipata,dupa 1 ian 2011, in ... (vezi toată discuția)