avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot parasi tara cu copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot parasi tara cu copilul

sotul meu a intentat divort,avocatul mi-a spus ca daca eu primesc custodia copilului voi putea pleca din tara fara acordul fostului sot.pe baza sentintei definitive si irevocabile conform art 30.pot pleca sau am nevoie de procura.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 21:41, 18 Septembrie 2010
nu aveti nevoie de procura
Daca o sa vi se incredinteze copilul o sa puteti pleca din tara pe baza pasaportului copilului si a hotararii judecatoresti de incredintare, hotarare care trebuie sa poarte mentiunea definitiva si irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare definitiva din tara cu copil minor lilianaelena40 lilianaelena40 am divortat in septembrie 2010, iar custodia fiicei mele, care acum are 17 ani, mi-a fost incredintata mie, prin hotarare definitiva si irevocabila.In luna ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec vara asta in vacanta prin europa cu fetita mea danutlucian13 danutlucian13 vreau in vara asta sa plec in vacanta prin europa cu fetita mea,eu sunt divortat legal de sotie iar fetita mi-a fost incredintata mie la divort de instanta cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi asupra copilului ContSters75210 ContSters75210 Buna dimineata. As dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru a pleca cu copilul din tara daca sunt divortata de tatal sau si minorul mi-a fost incredintat spre ... (vezi toată discuția)