avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general GARDA FINANCIARA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

GARDA FINANCIARA

IN 2009 AM DESCHIS MAG AM MAI AVUTCONTROALE DAR M-A FER[T D-ZEU DE GARDA AS VREA SA STIU SI EU CE ANUME CONTROLEAZA GARDA SI CE DOCUMENTE TREBUIE SA LE PREZINTI MAI AM O INTREBARE MAI TREBUIE AUTORIZATIE DSV SAU E DEAJUNS DOAR O DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE MULTUMESC/
Cel mai recent răspuns: Cosmin Isacescu , Avocat 22:46, 19 Septembrie 2010
Tot ce inseamna acte contabile, adica bilanturi,facturi,etc. Oricum o sa va contacteze ei si o sa va spuna ce sa pregatiti cu 24 de ore inainte.
In privinta autorizatiei dsv garda financiara nu este competente sa v-o verifice, asta se verifica de catre DSV. Nu pot sa va spun nimic in legatura cu declaratia pe proprie raspundere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare punct de lucru la primaria sectorului 5 costy_ony costy_ony Buna ziua, Stie cineva care sunt pasii necesari autorizarii unui punt de lucru la primaria sectorului 5? Am depus la registrul comertului si vreau sa depun ... (vezi toată discuția)
Autorizare puct lucru in alt judet 841108 841108 buna ziua in cazul unu SRL cu domeniu de activitate comert (4363,4724) este nevoie de autorizatie de functionare de la primarie si DSV daca deschid un punct ... (vezi toată discuția)
Autorizare dsv Alex Danit Alex Danit Am primit controlul unui inspector DSV ,am prezentat spatiul,actele necesare pentru autorizarea,si mi s-a spus ca voi fii sunat pentru a ridica Certificatul de ... (vezi toată discuția)