avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare punct de lucru la primaria sectorului 5
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare punct de lucru la primaria sectorului 5

Buna ziua,

Stie cineva care sunt pasii necesari autorizarii unui punt de lucru la primaria sectorului 5? Am depus la registrul comertului si vreau sa depun la primarie, dsv, sanepid, mediu si itm. Am completat la registru o declaratie model 2 si vreau sa stiu daca mai este necesar sa merg cu dosarele peste tot sau trimit de la registru declaratia aia pe propria raspundere ce intocmesc toate conditiile cerute.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: costy_ony , utilizator 15:42, 29 Aprilie 2013
Buna ziua,

E nevoie si de autorizatie de functionare de la primarie. In general e nevoie de cerere, copie dupa certificatul de la Registru, contractul de inchiriere, cel de salubrizare si de taxe, dar e mai bine sa dati un telefon sa fiti sigur.

Vedeti datele de contact pentru detalii aici [ link extern ]

Succes!
Aveti idee ce taxe se platesc? Care este valoarea lor?
costy_ony a scris:

Am completat la registru o declaratie model 2 si vreau sa stiu daca mai este necesar sa merg cu dosarele peste tot sau trimit de la registru declaratia aia pe propria raspundere ce intocmesc toate conditiile cerute.


Buna ziua!
Cei de la ONRC trimit declaratia d-voastr, intr-adevar, catre toate institutiile mentionate, dar asta nu va absolva de obligatia de a va obtine autorizatiile de la fiecare institutie in parte, in cazul in care sunt necesare. Aceasta instiintare are, de fapt, rolul de a anunta autoritatile competente de existenta d-voastra, ca sa stie unde se mai pot duce in controale :D...
Daca imi transmiteti codul CAEN (aici sau privat, cum doriti), va pot spune daca aveti nevoie de autorizatie de mediu sau nu.
din cate stiu si sper ssa nu gresesc autorizatie de la primarie este necesara doar daca deschizi un restaurant/bar/terasa si taxa este de 3000 de lei pe an, urmand a fi innoita in fiecare an
cod caen 4722

Alte discuții în legătură

Conditii pentru autorizatia de functionare alex1982us alex1982us salut am un magazin de haine ,ce conditii trebuie indeplinite pentru a primi autorizatia de functonare,sanitare,protectia mediului,sanitar veterinar protectia ... (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri - necesitatea unei autorizatii de mediu gabrieladina gabrieladina Am nevoie de autorizatie de mediu,in stiuatia in care firma mea,al carui obiect principal de activitate este comercializarea materialelor de constructii vinde ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)