avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am nevoie de avocat din Sibiu !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am nevoie de avocat din Sibiu !

In problema mostenirii unui imobil din Sibiu, doresc sa angajez un avocat, cu un onoroariu pe care sa- l achit ca si comison din valoarea mostenirii pe care o voi dobandi. VA multumesc !
Cel mai recent răspuns: patrisia0707 , utilizator 12:27, 16 Octombrie 2011
Pe pagina de consultanti gasiti avocati din SIBIU pe care ii puteti contacta
www.avocatnet.ro/content/con...
ar fi bine sa mergeti la baroul din sibiu sa va interesati de un avocat specializat in succesiuni.
Va pot ajuta cu o recomandare.Deac Liviu se numeste , il gasiti in cartea avocatilor.Pentru mai multe detalii astept sa raspundeti mesajului meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat bacau DanielScorus DanielScorus Buna ziua. Nu stiu daca am posta unde trebuie, dar as avea nevoie de ajutorul unui avocat specializat pe retrocedari de padure, pentru a ma reprezenta in ... (vezi toată discuția)
Caut avocat ContSters83008 ContSters83008 Doresc sa angajez iun avocat din Resita. Sa aiba acces la toate instantele. Sa fie foarte bine pregatit in C.P.P. Atent la detalii de procedura penala (citare; ... (vezi toată discuția)
Avocat bun in sibiu... stie cineva? Andruska13 Andruska13 Va rog mult daca stiti un avocat in Sibiu. Am nevoie de un avocat care s-a confruntat cu probleme de expropriere locuinte. Tocmai am fost expropriati iar suma ... (vezi toată discuția)