avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... tichete
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

tichete

O societate comerciala A vrea sa ofere tichete cadou salariatilor unei societati B(vanzatori), pentru a-i stimula in a vinde produsele pe care le furnizeaza societatea A societatii B. Daca A ii ofera lui B tichetele, pentru ca aceasta sa le dea vanzatorilor, acestea vor constitui venit pentru B, ce se va impozita. Cum ar putea societatea A sa ofere aceste tichete pentru a eluda plata impozitului?

Alte discuții în legătură

Acordare tichete cadou moise_anca moise_anca Este legal sa se acorde tichete cadou angajatilor care lucreaza in zilele de sambata si duminica???Sau aceste tichete cadou se pot acorda doar ocazional(Paste, ... (vezi toată discuția)
Bonuri cadou cosmin910 cosmin910 Buna ziua! As dori sa stiu daca se plateste impozit pentru bonurile cadou in functie de numarul de angajati, de valoarea per angajat a bonuilor, de cate ori ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Societatea X este producatorul, iar societatea R este cea care distribuie bunurile produse de catre ... (vezi toată discuția)