avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Spor de confidentialitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Spor de confidentialitate

BUNA.
Lucrez la o primaria, la serviciul public de evidenta persoanelor. Lucram cu secrete de serviciu, am si semnat un angajament de confidentialitate, numai ca nu primim nici un spor in acest sens. O.G. nr10/2007, art. 13 prevede acest spor, numai prin niste acte normative specifice. Care sunt aceste acte, ce modalitati avem pentru a primi acest spor. Va rog sa ma ajutati. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:17, 4 Decembrie 2007
Categoriile de personal contractual, cuantumurile sporului de confidentialitate si conditiile de acordare se
stabilesc, in limitele prevazute de reglementarile in vigoare, de catre ordonatorii principali de credite, cu incadrarea in cheltuielile de personal prevazute an bugetul aprobat.
Trebuie sa vedeti daca exista o hotarare de Consiliu Local in acest sens si atunci va puteti prevala de dispozitiile acesteia in acordarea acelui spor.
Va multumesc pentru raspuns, dar ma tem ca ne e de ajuns. Nu exista nici un fel de hotarare in acest sens. Noua ne -ar trbui ceva concret , cum ar fi aceste reglementari in vigoare de care pomeniti dumneavoastra, actele normative pe care nu le gasim. S-au ar trebui ca consiliul local sa aduca o hotarare privind acest spor? cum sa procedam??
Cu drag, gabor!
Limita de acordare a sporului de confidentialitate este de pana la 15% din salariul de baza.
Primaria poate acorda acest spor de confidentialitate, cuantumul lui , precum si categoriile de personal care va beneficia de acest spor numai in baza unei hotarari date de catre Consiliul Local, intrucat acesta aproba bugetul local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor confidentialiate sofia1975 sofia1975 oameni buni,juristi,ajutati-ma cu un sfat>Lucrez intr-o institutie publica comunala si printre muulte atributii am si de executare silita.La aceasta treaba ... (vezi toată discuția)
Baza legala pentru sporul de stres Krissia . Krissia . As vrea sa stiu si eu daca exista o baza legala pentru stabilirea sporului de stres. Ce procent ? Pe ce baza ? In functie de ce anume se stabileste si se ... (vezi toată discuția)
Ce putere are o hotarare publicata in m.of. ? oanaportar oanaportar 1. - ce putere are o hotarare publicata in M.Of. ? 2. - un coleg imi spunea ca: in cazul in care prevederile a 2 legi sunt contradictorii, de ex.: daca ... (vezi toată discuția)