avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA emitere de facturi catre societati ne platitoare de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

emitere de facturi catre societati ne platitoare de TVA

Buna ziua,
Am o problema nu stiu cum s-a emit o factura de prestari servicii catre o societate neplatitoare de tva(BNR) cu tva sau fara?
Cel mai recent răspuns: TeoDora72 , utilizator 12:28, 24 Septembrie 2010
Daca societatea dvs e platitoare de TVA si daca facturati un serviciu care e purtator de TVA , atunci facturati cu TVA (indiferent cui).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva aferent serviciilor prestate de o firma romaneasca unei firme din elvetia violeta radulescu violeta radulescu buna ziua, O firma din Romania presteaza servicii pentru o firma din Elvetia. Firma din Elvetia nu are reprezentanta in RO. Locul prestarii este in RO. Ma ... (vezi toată discuția)
Facturare srl neplatitor catre firma din sua efuionut efuionut Am un SRL neplatitor de TVA care activeaza in domeniul prestari servicii IT. Urmeaza sa semnez un contract de prestari servicii cu o societate din SUA si as ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare scutite de plata tva Daria8 Daria8 Buna ziua, Am mare nevoie de un sfat, va rog Am o societate neplatitoare de TVA in Romania. In luna decembrie am solicitat inregistrarea ca platitor de ... (vezi toată discuția)