Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

certificat medico legal

am fost lovita de sot si am ingrijiri medicale de 3-4 zile .ce pot sa-i fac daca el mai are actiune de urmarire penala pentru ca a vrut sa incendiere locuinta unde au fost implicati si pompierii?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:35, 27 Septembrie 2010
Plangere pentru infractiunea de lovire si alte violente prev de art.180 al 2. c.pen, plangere care va trebui sa o formulati in termen de 2 luni de la data comiterii faptei.
Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am batut prietena shi ea s-a dus la politzie ... help ! yooohooo yooohooo Am batut-o ... shi`a luat certificat medico-legal de 9 zile shi a stat in spital 3-4 zile ... am primit o citatzie sa ma prezint la politzie ... scrie nr de ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat eu si prietenii mei radusorin radusorin Buna seara.Eu si cativa prieteni,mai exact 5 in total suntem amenintati de niste Romi.In ultimul timp amenintarile sunt tot mai fregvente ba chiar pe unii ... (vezi toată discuția)
Bataie sultanoiu ionela sultanoiu ionela daca cineva a dat un pumn lu taicasu, acesta cei poate face? poate sa faca plangere penala ptr vatamare corporala? (vezi toată discuția)