Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Asistentul in brokeraj in urma unui contract de mandat se incadreaza in O.U.G. 58/2010?

Buna ziua,am si eu o mare nelamurire(ca multi altii) referitoare la O.U.G. 58/2010,respectiv asistentul in brokeraj in urma unui contract de mandat se incadreaza in aceasta lege?Trebuie mentionat ca O.U.G. 58/2010 modifica si completeaza legea 571/2003 privind Codul fiscal.
Cel mai recent răspuns: sorintm , utilizator 12:47, 30 Septembrie 2010
OUG 58/2010 a fost modificata prin OUG 82/2010
Dar de OUG 82/2010?Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 82/2010 Ank27 Ank27 OUG 82/2010 si normele de aplicare 1294/2010 implica automat modificarea declaratiilor de CAS si somaj pentru orice angajator sau se refera doar la cei care ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa Radu Aura Radu Aura Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce obligatii declarative ( declararatii catre buget) are un angajator intr-un contract de prestari servicii cu o persoana ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii venituri realizate prin contract de mandat denisapetruta denisapetruta Buna ziua Sunt angajata intr-o institutie publica pe perioada nedeterminata, si detin pe langa acest loc de munca un contract de mandat cu o companie de ... (vezi toată discuția)