avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conventii civile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conventii civile

Se mai pot face conventii civile la Asociatiile de Proprietari pentru administrator,respectiv femeie de serviciu in conformitate cu ghidul de aplicare oug 82/2010?Si daca da care sunt contributiile la buget?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 07:24, 30 Septembrie 2010
Se pot face conventii sau contracte civile in functie de serviciile necesare, permanenta acestora... Impozit se plateste pentru orice venit. Contributiile se platesc si in functie de situatia pesonala a fiecarui colaborator (salariat in alta parte, pensionar...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatii pentru conventie civila andradaa andradaa Buna ziua!Am cateva nelamuriri in legatura cu calculul indemnizatiei pe baza de conventie civila/contact mandat.... 1.Un administrator lucreaza in baza unei ... (vezi toată discuția)
Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari catalinavalentina catalinavalentina Buna ziua! Am si eu o nelamurire referitor la declararea celor 2 contributii de 10.5% si 0.5% care se retin din conventia civila la asociatie(pentru ... (vezi toată discuția)
Conventie civila - oug 82/2010? irinacosiba irinacosiba Buna seara! In cazul in care la o asociatie de proprietari femeia de serviciu este angajata cu conventie civila, se supune OUG 82/2010? Se plateste pentru ea ... (vezi toată discuția)