Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contractul de cesiune- in ce lege e prevazut?

Pot avea acces la un formular in limba engleza?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:06, 19 Decembrie 2007
Dupa cum sunt sau nu nominalizate in legislatie, contractele se impart numite si nenumite. Primele beneficiaza de o reglementare specifica in legislatie, in timp ce ultimelor (din care face parte si contractul de cesiune) li se aplica principiile generale care carmuiesc obligatiile.

Formulare s-ar putea sa gasiti pe undeva pe net, dar daca ar fi sa iau in considerare si mesajele dvs. din topicurile alaturate, nu v-as sfatui sa preluati societati pe... formulare daca nu vreti sa vedeti ce munte dragut de datorii puteti capata.
Care e intrebarea principala si care e accesorie?
Sa inteleg ca daca vadau un model in limba romana il traduceti dvs.?:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare - limba engleza doriacristina doriacristina Lucrand intr-o companie americana, pot intocmi fisele de evaluare in limba engleza? Pana anul trecut, acestea erau in engleza insa de cand procesul este ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta-dobanzi in continuare maris331 maris331 Buna ziua Avnd in vedere ca o banca cesioneaza un credit platit cu intarziere ,SRL ul care a preluat creanta mai poate calcula dobanzi? (vezi toată discuția)
Contract intre pfa si o unitate de invatamant andrei987ro andrei987ro Buna seara, Eu predau lb engleza la o gradinita, iar de anul acesta directoarea gradinitei m-a obligat sa-mi fac PFA. M-am dus la ONRC, mi-am facut PFA, iar ... (vezi toată discuția)