avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cesiune creanta-dobanzi in continuare
Discuție deschisă în Executare silită

Cesiune creanta-dobanzi in continuare

Buna ziua

Avnd in vedere ca o banca cesioneaza un credit platit cu intarziere ,SRL ul care a preluat creanta mai poate calcula dobanzi?
Cel mai recent răspuns: maris331 , utilizator 19:06, 13 Iulie 2015
eu zic ca da.
cu stima cassy
in mod norma, anterior cesionarii creantei, banca a declarat scadent anticipat creditul, calculand si dobanzile. In aceste conditii, consider ca firma de recuperari nu are temei legal pentru a solicita dobanzi
Este adevarat ca este doar o opinie formulata fara a avea la indemana documente
da banca a declarat scadent anticipat creditul si a inceput executarea silita a creditului.apoi a cesionat.Un SRL poate perce dobanzi?Nu trebuie autorizarea BNR ului?
Cesiunea presupune cedarea tuturor drepturilor, a accesoriilor. Penalitatea se calculeaza pana la achitare cf contractului pe care l-ați semnat cu banca. Ce se schimba e doar numele creditorului, obligațiile dvs rămân aceleași.
Și mai rau e ca penalitatea se calculează la toată suma restanta, adică și la ce s-a declarat scadent anticipat
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2015
gi-jane2, moderator
Penalități plus dobănzi.

Cesionarul a preluat creanța împreună cu accesoriile. Nu trebuie să fie autorizat de BNR ca să poată cumpăra o creanța bancară, cu tot cu accesoriile acesteia.

Alte discuții în legătură

Cesionare creanta banca Danielamioara1 Danielamioara1 Buna ziua. Banca mi-a cesionat creditul in luna decembrie 2015 catre un srl. Ce pot face in aceasta situatie,tinand cont ca eu nu avem intreruperi de la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare ThisIsIt ThisIsIt Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)
Ajutor disperat pentru solutionarea unei executari RAISA76 RAISA76 Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire si consider ca in cazul meu s-a facut un mare abuz. in anul 2006,am facut o descoperire de card in valoare de 1700,si ... (vezi toată discuția)