Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegare persoana fizica angajata de o alta persoana fizica

Buna ziua,

Doresc, in calitate de persoana fizica, sa angajez o alta persoana fizica pentru menaj casnic.
In acelasi timp, angajata doresc sa o detasez legal in alta parte pentru a presta aceasta activitate.
Astfel, angajata va lucra in fapt pentru altcineva, urmand insa ca eu sa ma ocup de toate formele legale si toate platile lunare presupuse de incheierea unui CIM, ea fiind angajata mea.

INTREBARE: Pot incheia cu persoana juridica, institutie de stat, la care va fi delegata menajera, un Contract prin care aceasta, institutia, sa preia intreaga responsabilitate privind protectia muncii si toate celelalte probleme care tin de activitatea si responsabilitatea menajerei?

Va multumesc foarte mult,
George

Alte discuții în legătură

Donatii in bani de la mai multe persoane pentru un scop comun geoto geoto Buna ziua, Ne intereseaza care ar fi calea cea mai corecta prin care lunar, mai multe persoane fizice sa alimenteze un cont bancar cu o suma de bani urmand ... (vezi toată discuția)
Buna. vreau sa stiu firma de colectare deseuri ce obligatii are CalinIonMihai CalinIonMihai Buna. Vreau sa stiu firma de de colectare deseuri ce obligatii are? nu trebuie sa imi ofere ghena de gunoi? container? trebuie sa cumpar tot eu? ei ca raspuns ... (vezi toată discuția)
Cum angajez un contabil pe perioada desfasurarii concursului daca a demisionat fostul prin acordul partilor? Maria_79a Maria_79a Contabilul meu de la o unitate scolara a demisionat prin acordul partilor.Pe perioada desfășurării concursului pentru un post -normă întreagă, ... (vezi toată discuția)