Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Donatii in bani de la mai multe persoane pentru un scop comun

Buna ziua,

Ne intereseaza care ar fi calea cea mai corecta prin care lunar, mai multe persoane fizice sa alimenteze un cont bancar cu o suma de bani urmand ca acestia, banii, sa fie folositi pentru plata legala a unei menajere angajata cu CIM de o persoana fizica?

Pana acum, noi ne-am gandit la solutia urmatoare:
-fiecare persoana imi doneaza suma de bani virand-o in cont, iar eu angajez menajera in calitate de persoana fizica.

Din punct de vedere fiscal, persoana pe numele careia este contul, are vreo obligatie?

Va multumesc,
George
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
geoto, utilizator
Cel mai recent răspuns: geoto , utilizator 10:33, 1 Octombrie 2010
Ati mai pus odata aceasta problema, intr-adevar sub alta forma, ins afondul este acelasi.
Raspuns - autorizati-va ca intermediar si nu veti mai avea atatea intrebari cu raspunsuri ce pot ocoli unele dispozitii legale.
Va multumesc pentru idee.

George

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare persoana fizica angajata de o alta persoana fizica geoto geoto Buna ziua, Doresc, in calitate de persoana fizica, sa angajez o alta persoana fizica pentru menaj casnic. In acelasi timp, angajata doresc sa o detasez ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pentru societati cu activitate de videochat ecopreda ecopreda Ma intereseaza o monografie pentru o societate ce are ca obiect de activitate sevicii videochat. Multumesc! (vezi toată discuția)
Administrare afacere online cu plata prin card bancar aawee aawee Buna ziua, Sunt student si de ceva timp ma documentez despre administrarea unei afaceri pe internet cat mai legal posibil. Proiectul meu este de a crea un ... (vezi toată discuția)