Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

blocare cont salariu

Eu si sotul am girat un credit pentru o firma in 2005. Acum banca ne-a blocat toate conturile inclusiv cele de salariu. Am actionat in judecata si probabil se va termina in citeva luni. Problema noastra este ca BRD unde am eu salariul a virat catre executor o treime si mi-a eliberat mie restul doar prima oara, iar acum nu mai vor si ma trimit la angajator sa imi opreasca ei o treime din salariu, apoi sa le trimita lor o adresa sa imi elibereze restul. Mentionez ca angajatorul meu nu are nici o adresa de executare, ci doar bancile. Le-am solicitat celor de la banca sa-mi elibereze ei doua treimi din salariu dar nu vor, spun ca este multa munca.La sotul meu la Raifaisen vor sa-i vireze tot salariul la executor daca nu aduce adeverinta de la acesta ca le da voie sa-i elibereze doua treimi din salariu. Ce putem face sa obtinem cele doua treimi din salariu pina se termina procesul
Cel mai recent răspuns: cristinaaaaaa , utilizator 14:01, 3 Octombrie 2010
Ordonanta presedintiala de ridicare a popririi salariale intrucat contravine dispozitiilor din codul muncii.
Tertul poprit este angajatorul, deci el trebuie sa retina acea treime si sa o vireze catre banca creditoare, sa faca doua virmanete, unul de salar de 2/3 si unul catre creditorul popritor. ce legatura are aici brd?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu banca floare de gheata floare de gheata Buna ziua, Daca a fost instituita poprire de catre creditor asupra drepturilor salariale la angajator si a instituit poprire si la banca unde se vireaza ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Poprire cont alicess alicess Buna ziua, Am o poprire pe contul bancar si o descoperire de card la aceeasi banca. De 3 luni, banca imi opreste 1/3 din salariu insa nu a virat nicio suma ... (vezi toată discuția)