avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... prestare activitate in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

prestare activitate in folosul comunitatii

cum procedez cu anumite persoane care refuza sa isi indeplineasca sanctiunile prevazute in mandatele de executare a scanctiunilor contraventionale cu obligarea prestarii unei activitati in folosul comunitatii?
Le-am adus la cunostinta mandatele primite de la judecatorie, i-m instiintat atat verbal cat si scris si tot nu s-au prezentat la sediul Primariei pentru a-si executa pedeapsa( prestarea unei activitati in folosul comunitatii). nu stiu cum sa procedez in continuare cu ei.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:57, 5 Octombrie 2010
Formulati sesizare scrisa catre instantele care au emis mandatele cu privire la aceste situatii,iar acestea vor dispune conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a executa sanctiunea prestarii unei activitati in folosul comunitatii MihaDrag MihaDrag va rog sa-mi spuneti ce se intampla cand debitorii refuza sa efectueze mandatele pt munca in folosul comunitatii reprezentand amenzi contraventionale ?se va ... (vezi toată discuția)
Munca neremunerata in folosul comunitatii Neacsu Liana Andreea Neacsu Liana Andreea Buna ziua! sunt de la o primarie si avem numeroase persoane care trebuie sa efectueze ore de munca neremunerata in folosul comunitatii in urma transformarii ... (vezi toată discuția)
Prescripție amendã contravenționalã Floexe Floexe Art. 131 din OG nr. 92/2003 prevede prescripția amenzilor contravenționale. dar prescripția dreptului la acțiune cât este, de la ce dată ... (vezi toată discuția)