avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Un nou Cod CAEN, incepand cu 1 ianuarie 2008
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Un nou Cod CAEN, incepand cu 1 ianuarie 2008

Il puteti accesa la pagina de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/art...

Am deschis acest forum pentru a oferi utilizatorilor nostri posibilitatea de a discuta problemele legate de Codul CAEN si de activitatile pe care le desfasoara comerciantii din Romania.

Admin Avocatnet.ro
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2008
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ISABELA SABIN , Consilier juridic 09:34, 19 Septembrie 2008
cosy a scris:

Intrebare:

am deja o firma la care vreau sa schimb codurile caen inafara de unu..poate sa imi faca lucrul acesat contabila sau e nevoie neaparat de un jjurist?


Nu inteleg cum adica "sa schimbati codurile dar unul nu".Doriti sa recodificati obiectul de activitate si unul dintre coduri sa se pastreze sau sa modificati toate codurile caen si doar pe unul sa-l pastrati?
Daca explicati contabilei ce trebuie sa faca, poate sa duca la indeplinire atributiunea data respectand procedura ceruta.Adica sa o imputerniciti (procura), deoarece nu poate semna nimic in numele si pentru dumneavoastra doar pe cuvant.
Parerea mea: cel mai simplu este sa mergeti dvs la Registrul Comertului in raza teritoriala in care este firma dvs arondata si sa spuneti la compartimentul Asistenta Comercianti ce doriti exact si veti rezolva pe loc.Puteti la fel de bine sa apelati si la un avocat caruia ii dati procura avocatiala sa va reprezinte la depunerea documentatiei dar tot va trebui sa semnati dvs actele.Mergeti dvs personal sa va rezolvati problema, asa veti sti si dvs ce schimbari se mai produc, poate aflati idei noi de afaceri sau, cine stie...Succes!
cosy a scris:

Intrebare:

am deja o firma la care vreau sa schimb codurile caen inafara de unu..poate sa imi faca lucrul acesat contabila sau e nevoie neaparat de un jjurist?


Cred ca este absurd ca o contabila sa se ocupe de problema dumneavoastra. Contabilul are cu totul alceva de facut. Angajati un jurist este mai corect.
Normal ca nu contabilul ar trebui sa se ocupe de acest lucru,ci un jurist sau avocat.Dar va inteleg , tinand cont de faptul ca mai toti patronii considera ca acesti contabili ar trebui sa faca absolut tot la societatea unde este angajat( daca se poate si pe acelasi salariu).Spun asta din proprie experienta, asa ca... Oricum, va urez BAFTA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot comercializa licențe software ca persoanã fizicã? D_Adorian D_Adorian Doresc să pun la vânzare licențe de utilizare pentru un produs software dezvoltat de mine. Este legal acest lucru atât timp cât nu sunt înregistrat ... (vezi toată discuția)
Activitati specifice cod caen amalia2009 amalia2009 As dori sa stiu daca sunt descrise undeva activitatile exacte pe care un PFA le poate efectua in momentul alegerii unui anumit cod CAEN. Adica spre exemplu ... (vezi toată discuția)
Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)