avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LEGEA 15/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LEGEA 15/2003

LEGEA 15/2003 da dreptul tinerilor intre 18 si 35 de ani sa ceara primariilor de care apartin un teren in vederea construiri unei locuinte etc.eu si sotul meu am avut un apartament pe numele meu(el nu era in contract)pe care l-am vindut.sotul are dreptul acum la acei 500mp prevazuti in acea lege?
Cel mai recent răspuns: ContSters17674 , utilizator 10:16, 16 Ianuarie 2008
~ Conținut șters la cerere ~
apartamentul era al meu inainte de casatorie.
Teoretic, da, atat timp cat n-a avut si nu are pe numele sau o proprietate imobiliara, niciunde. Mai trebuie sa indeplineasca si celelalte criterii.
MERSI MULT!:)
Nu mai multumiti degeaba. Nu are dreptul nici sotul Dvs. e vorba de tinerii casatoriti si nu de tanarul casatorit:((

Alte discuții în legătură

Ce conditii trbuiesc indeplinite pentru a primi un teren din partea primariei pt. constuirea unei locuinte? Alin89iosif Alin89iosif Eu si iubita mea am dori sa ne construim o casa. Neavand sprijin material sau economic din partea nimanui am decis sa cautam pe internet ce drepturi ni se ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 Caedius Caedius as dorii sa stiu daca Legea 15/2003 ce iti poate oferi un teren pe care sa iti construiesti casa mai este in vigoare si mar interesa daca este intradevar o ... (vezi toată discuția)
Familie vasiliuflorentina vasiliuflorentina sunt casatorita, am un copil de un an si sunt din municipiul tecuci.as dori sa stiu ce acte trebuie pt alocarea unui teren pt casa si daca se mai da.momentan ... (vezi toată discuția)