numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
Ar putea sa considere intr-un fel sau in altul, doar atat? Alta posibilitate nu exista pentru instanta? :O
Multumim de sfatul de cunoscator de penal...
Ce infractiune, ma indoiesc in mod serios sa existe asa ceva, singura sansa pentru fata aia este Autoritatea tutelara daca si-o face datoria si daca a fost contactata.
In rest, ce sa judecam? Parinti care-si lasa copiii la 15 ani sa stea la prieten de 24, fara sa mearga la scoala? Da, nu cunoastem intreaga situatie, dar ce mai e de cunoscut? Ca nu sunt responsabili? Se vede cu ochiul liber asta...
De acord cu trope ca directorul ala de scoala a fost pana acum singura persoana care a actionat in interesul fetei. Bravo lui!
In rest, ca e promiscuu sau nu, nu conteaza, daca la 15 ani vrei sa faci sex, sa fii sanatos si sa speri numai ca vei reusi sa inveti s-o faci incat sa-ti placa...
Dar poti sa mergi la scoala si sa faci sex, ca nimeni nu te opreste... POti sta la parinti si sa faci sex... ca nu e musai sa faci dimineata, la pranz si seara...
Si, din discutii cu zeci de adolescenti, sexul la 16 ani e o experienta, dar nu placuta sau neplacuta, e doar ceva... E cool, misto, expresie a iubirii, dupa caz, dar nu e atat de profunda trairea incat sa spui ca stii cu ce se mananca...
Si atunci, cu atat mai mult... mai rarut ca-i mai dragut...
La 16 ani, ca femeie, nu ti-ai format o rutina sexuala, o frecventa a contactului, a nevoii... ajunge cand e si daca e...
Ca barbat insa de 25... altceva inseamna! Da, e important sa ai o constanta, sa ai la dispozitie si numai jocul erotic uneori... conteaza si frecventa, deci pentru el, faptul ca ea sta cu el chiar conteaza, il ajuta, doar pe ea nu o prea ajuta la mare lucru, sexual vorbind...
Si daca ma gandesc bine, nici macar din punctul de vedere al iubirii insasi, caci e pacat sa stai cu iubirea ta mai mult in casa decat sa te alergi prin parc, sa te intalnesti pe ascuns cand chiulesti de la o ora... Momentan e tare fain sa stai la el, dar pe la 25 ai tai, cand iti vei da seama ca nu ti-ai trait adolescenta iubirii si ai intrat direct in maturitatea unei relatii aproape de... casatorie... atunci sa vezi indoieli, probleme in relatia actuala fie ea aceeasi sau alta...
Si, daca nu o va lasa el, il va lasa ea mai tarziu, cand, cu greu, se va maturiza...
Repet: e numai o parere...
Ma indoiesc de faptul ca domnisoara va reveni sa ne spuna ce si cum, mai ales ca, repet, o problema cu maturizarea exista destul de serios, altfel la 16 ani stia sa evalueze mult mai bine lucrurile singura... Cel putin asa ar fi trebuit...
Macar de ar citi cat mai multe fete acest comentariu desi ma indoiesc ca tasteaza altceva in afara de pitzipoanca,hi5,manele si messenger.Parerea mea sincera ca el o tine sa scape de o cheltuiala pentru ca nu mai trebuie sa scoata fete la film, la o cafea,etc. Are acasa si o si educa cum vrea el pentru ca sigur o domina. E posibil ca parintii sa nu se implice fiind usurati ca au scapat de o gura in plus de hranit.
Urgent.Am si eu o problema f grava.Am avut o relatie cu o fata.M-am desp de ea,a ramas gravida si a nascut.Am aflat ulterior,am recunoscut si acum toate sunt bune si frumoase.Parintii ei au tot zis k sa le dau pensie ,pana la urma au renuntat.Problema mea e alta.Cand a ramas gravida avea 17 ani,cand a nascut a facut 18 ani.Mentionez k si-a continuat scoala,a intrat la facultate....deci n-a fost afectata.De atunci au trecut 3 ani.Intrebarea mea este daca ma poate da acum in judecata ca ea avea 17 ani si drept urmare era minora iar eu major.Va rog sa-mi raspundeti urgent
Pai nu intervine chestia ca era minora??Pe mine nu ma deranjeaza,platesc pensia.Dar mi-e teama sa nu fie considerat caz penal.Asta e nelinistea mea si vreau sa scap de aceasta stare daca imi dati un raspuns sigur dvs.Oricum va multumesc pentru timpul acordat.
Corupere de minori?
amein
Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)